Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Нічний обстріл житлових кварталів Авдіївки: поранено жінку

Неділя, 22 травня 2016, 11:17

Внаслідок нічного обстрілу Авдіївки з боку бойовиків зруйновано житлові будинки мирних мешканців, поранення отримала 59-річна жінка. 

Про це 22 травня повідомили в облуправлінні Нацполіції Донеччини. 

"Артобстріл почався близько 23:00. Внаслідок прямого влучення снаряду 59-річна місцева мешканка отримала осколкові поранення голені та сідниці. Пошкодження потерпіла отримала під час нічного обстрілу міста з боку тимчасово окупованої території. Її будинок по вулиці Кірова, 225 згорів", - повідомили у поліції.

Крім того внаслідок потрапляння снаряду у двір приватного домоволодіня по вулиці Леваневського, 9 пошкоджено вікна, дах та фасад будинку.

"На місці події працює слідчо-оперативна група, яка надає допомогу городянам та документує наслідки злочинів терористів, які щодня відкривають вогонь по місту. Інформація про постраждалих та руйнування уточнюється", - зазначили в НП.

Відомості за фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 258 "Терористичний акт" КК України. 

 
 

Як відомо, раніше у прес-центрі штабу АТО повідомили, що бойовики відкрили інтенсивний вогонь в напрямку позицій сил АТО в районі Авдіївки.

Попередньо встановлено, що бойовики застосували артсистеми калібру більше 100 мм, що суворо заборонено пунктами Мінських домовленостей, а  кілька боєприпасів влучили безпосередньо у житлові будинки, від чого відбулось загоряння будівель.

Українська правда 

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...