Штаб: Найбільш складна ситуація на Маріупольському напрямку

Понеділок, 23 травня 2016, 06:54

За минулу добу бойовики 31 раз застосовували зброю проти українських військових, зафіксовані випадки використання ними і важкого озброєння, яке заборонено мінськими домовленостями.

Про це прес-центр штабу АТО повідомляє на сторінці в Facebook.

Вночі бойовики били по укріпленнях сил АТО в районі Авдіївки з великокаліберних кулеметів, гранатометів і мінометів 82 мм калібру.

З такої ж зброї терористи обстрілювали українські підрозділи під Красногорівкою. Там же вони відкривали вогонь із зенітних установок.

"Найбільш складним становище минулої ночі було на Маріупольському напрямку, зокрема в районі Широкиного. Обстрілявши декілька разів наші опорні пункти біля цього селища з гранатометів, проросійські бандформування ударили по українських захисниках з потужних артилерійських систем калібру 152 мм", - відзначили в штабі.

Крім того, поблизу Новотроїцького бойовики знову використовували 82-мм і 120-мм міномети. Неподалік Павлополя бандити вели вогонь з протитанкових ракетних комплексів.

Впродовж минулої доби зафіксовано прольоти 5 ворожих безпілотників, 2 з яких прямували з території РФ.

На Луганщині ввечері було відносно тихо. Однак під ранок бойовики обстріляли зі стрілецької зброї і гранатометів українські позиції поблизу Щастя і Сокільників.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування