Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В Інтернет виклали відео затримання члена меджлісу Ібрагімова

Середа, 25 травня 2016, 17:28
В Інтернет виклали відео затримання члена меджлісу Ібрагімова
FB Ervin Ibragimov

Активісти виклали в Інтернет відео затримання члена Виконавчої ради Світового конгресу кримських татар члена регіонального меджлісу Ервіна Ібрагімова.

Відео було взято з камери спостереження, зазначає видання "15 минут".

На одному запису видно, як його садять в машину, на іншому видно, що мала місце спроба втечі.

Як повідомлялося, 25 травня з ним зник зв'язок.

Перший заступник голови Меджлісу кримськотатарського народу Наріман Джелял на своїй сторінці в Facebook повідомив, що 17 травня за Ібрагімовим стежили невідомі на машині "Skoda Octavia" А6 номер 350, 36-й регіон.

"Стежили біля будинку, а потім їздили за його машиною. Однак, в наступні дні він подібного стеження не помічав. Чи має цей факт ставлення до його викрадення, стверджувати на даний момент не можу", – написав Джелял.

Раніше про зникнення Ібрагімова повідомила в Facebook Айше Умерова, донька заступника голови Меджлісу кримськотатарського народу Ільмі Умерова.

Батьки Ібрагімова виявили його машину, яка стояла відкритою недалеко від під'їзду.

"З ним немає зв'язку і нічого невідомо про його місцезнаходження. Вранці повинні були їхати в Судак, але до місця зустрічі він не прийшов", – писала вона.

За інформацією глави Меджлісу кримськотатарського народу Рефата Чубарова, останній раз член Ервін Ібраїмов виходив на зв'язок зі своїм батьком 24 травня близько 23.00.

Зараз його місцезнаходження невідоме. Глава ЦВК Курултаю кримськотатарського народу Заїр Смедля припустив, що, мабуть, Ібрагімова викрали силовики.

"Останній дзвінок від Ервіна додому був з питанням, де документи від машини, що говорить про те, що, найімовірніше, його зупинили співробітники силових структур", – написав Смедля.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування