Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Сімферополі й Алупці – обшуки у кримських татар

Четвер, 26 травня 2016, 08:56

У Сімферополі в декількох кримських татар вранці 26 травня проводять обшуки.

Про це повідомляє журналіст Шевкет Наматуллаєв у Facebook.

Зокрема, з обшуками прийшли в дім Тимура Османова, а також його друзів і партнерів Артура Халтаєва й Хайсера Халілова, на їхніх торговельних точках – також обшуки.

"Після Бахчисараю обшуки перекинулися в Сімферополь. За словами адвоката Еміля Курбединова, проходять одразу три обшуки: у Кам’янці й Хошкельді. Також є інформація про обшуки в Алупці!", – пише він.

"Обшук у будинку Тимура Османова завершився. На даний момент він у супроводі співробітників силових структур на власній машині їде в Центр "Е" - центр із боротьби з екстремізмом на вулицю Декабристів", – повідомляє Наматуллаєв.

"Також обшуки проводяться в домівках його друзів – Хайсера й Артура, які проживають у тому ж мікрорайоні Сімферополя", – пише він із посиланням на першого заступника голови Меджлісу кримських татар Нарімана Джелялова.

"Тимур, Артур і Хайсер ведуть спільний бізнес. На їхніх торговельних точках у мікрорайоні Хошкельди у Сімферополі також проходять обшуки", – уточнює Наматуллаєв.

Курбединов також повідомляє: "Три обшуки. Каменка. Район "Епіцентру" і район Хошкельди… Обшуки в Алупці".

"Тимура Османова повезли на вулицю Декабристів", – повідомляє також адвокат.

"За словами очевидців, які перебувають зараз біля Центру "Е" на вул. Декабристів у Сімферополі, звідти від'їжджають ще наряди силовиків із понятими. Тож можливі нові обшуки", – додає Наматуллаєв

12 травня у Бахчисараї пройшли обшуки у домівках ряду кримських татар, чотири особи затримали: Зеврі Абсеітова, Ремзі Меметова, Рустема Абільтарова й Енвера Мамутова.

А 25 травня у Бахчисараї зник член регіонального меджлісу Ервін Ібрагімов. При цьому у ФСБ в Сімферополі відмовилася приймати від його рідних заяву про його викрадення.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування