Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Савченко про ГРУшників: не такі вони й погані хлопці

П'ятниця, 27 травня 2016, 12:54

Звільнена з російського полону депутат Ради Надія Савченко вважає, що російська влада повинна була поставитися до виданих Україною ГРУшників Євгена Єрофеєва і Олександра Александрова шанобливіше, ніж це було зроблено.

Про це вона заявила під час прес-конференції у п'ятницю, коментуючи зауваження про контраст, який був між зустріччю Савченко в Україні та ГРУшників у Росії.

"У цьому контексті мені Єрофеєва і Александрова просто шкода. Тому що Україна показала, як ми своїх не кидаємо, а росіяни показали, як їм їхні не потрібні", – сказала вона.

Савченко зауважила, що Єрофеєв і Александров виконували чийсь наказ на Донбасі і зробили це, як змогли, але "просто попали".

"Не такі вони були погані хлопці, щоб Росія їх не захистила. Для України вони погані і ми з ними вчинили так, як треба, але Росія повинна була своїх захищати, тому що на те ж воно так і має бути, що це твоя людина", – сказала вона.

 
Фото: Українська правда

У той же час вона додала, що погодилася б зустрітися з Єрофеєвим і Александровим, якщо б вони запропонували.

"Чесно кажучи, якщо вони хочуть зустрітися, то я б теж з ними поговорила", – сказала вона.

У той же час раніше Савченко застерегла ГРУшників від повернення воювати в Україну.

"Якщо ще раз прийдеш на мою землю зі зброєю – кадик буду рвати голими руками", – сказала вона, звертаючись до Єрофеєва.

Як відомо, Савченко в аеропорту в середу зустрічали сотні людей, багато ЗМІ та політиків. У той же час Єрофеєва і Александрова зустріли лише їхні дружини та оператори трьох провладних ЗМІ.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...