Російський підполковник керує розвідкою бойовиків у Луганську

П'ятниця, 27 травня 2016, 15:11

Російський підполковник Сергій Куральов, який має судимість, керує розвідкою бойовиків в окупованому Луганську, заявляють українські розвідники.

Головне управління розвідки Міністерства оборони встановило, що він перебуває на посаді "начальника розвідувального відділення – заступником начальника штаба з розвідки 2 окремої мотострілкової бригади (Луганск) 2 АК (Луганск) Центру територіальних войськ (Новочеркаськ, Росія) Південного ВО (Ростов-на-Дону) ЗС РФ".

За даними розвідки, Сергій Куральов працював із документами прикриття на ім’я Ерміш.

 
Офіцер Куральов

Він народився 20 жовтня 1977 року у Рубцовськ Алтайського краю, за документами проживає у м. Наро-Фомінськ Московської області.

Куральов мав судимість за перевищення службових повноважень із застосуванням насилля. У тексті вироку від 8 листопада 2010 року йшлося, що 14 червня 2010 року він під час служби у розвідувальному батальйоні 138 окремої мотострілецької бригади (Камєнка, Ленінградська область) завдав тілесні ушкодження трьом підлеглим.

Після вироку Куральова відсторонили від посади, вивели у розпорядження командира зазначеної військової частини і протягом 2 років він був поза штатом, не міг отримати чергове звання і отримував мінімальний оклад

Воювати на схід України його, за даними розвідників, направили з посади старшого офіцера розвідувального відділу 4 танкової дивізії (Наро-Фомінськ, Московська обл., в/ч 19612) 1 Танкової армії (Баковка, Московська обл.) Західного ВО ЗС РФ.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...