Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Порошенко: Можемо розраховувати на повернення ще 2 українців з РФ

Неділя, 29 травня 2016, 21:05
Порошенко: Можемо розраховувати на повернення ще 2 українців з РФ

Президент Петро Порошенко заявив, що Україна наразі може розраховувати на повернення ще двох українців, яке незаконно ув'язнені в Росії - Геннадія Афанасьєва та Юрія Солошенка. 

Про це глава держави заявив в інтерв'ю в ефірі телеканалу "Інтер" ввечері 29 травня. 

На питання, коли після звільнення Надії Савченко з російського ув'язнення можна очікувати на повернення додому інших українців, Порошенко заявив: "Я далекий від того, щоб зараз давати будь-які дати, обіцянки, або називати багато прізвищ". 

"Можу сказати лише, що за попередньою домовленістю, ми маємо розраховувати на повернення додому Афанасьєва та Солошенка", - повідомив Порошенко. 

Як відомо, раніше президент заявляв, що Україна очікує на прогрес щодо звільнення Геннадія Афанасьєва та Юрія Солошенка "протягом трьох-чотирьох тижнів, не пізніше". 

 

Раніше віце-спікер ВР Ірина Геращенко заявила, що до кінця травня "будуть гарні новини щодо ще двох українських політв'язнів у Росії".

11 травня стали відомо, що засуджених в Росії українців Афанасьєва і Солошенка, на яких у РФ надійшов запит про видачу їх Україні, етапували до Москви. 

Українська правда 

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...