Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

В Одесі стріляли у знімальну групу телеканалу, є поранений

Вівторок, 3 травня 2016, 17:06
В Одесі стріляли у знімальну групу телеканалу, є поранений

В Одесі напали на знімальну групу "Сьомого телеканалу".

Про це пише "Думская. net" з посиланням на повідомлення редакції ЗМІ.

Інцидент стався біля офісу каналу на Старопортофранківській вулиці. Внаслідок нападу вогнепальне поранення отримав журналіст.

"Його врятувала куртка і картеч не потрапила по життєво важливих органах. У операторів - розбиті обличчя", - йдеться у повідомленні. 

Зазначено, що нападники приїхали на "Хонді" темно-сірого кольору з номером ВН4152НВ та під час нападу використали  помпову рушницю і травматичні пістолети. Окрім того кореспондента та двох операторів побили. 

Постраждалих госпіталізовано.

За даними телеканалу, у одного оператора перелом стінки гайморової пазухи, у другого - перелом носа і попередньо струс мозку, а у журналіста - кульові поранення голови і спини.

Як повідомив гендиректор "7 канала" Михайло Малишев в ефірі телеканалу 112, до будівлі, де розміщено канал, прибули невідомі та попросили покликати одного з операторів - Дмитра Бондаренка та вели з ним розмову, в ході якої завдали йому удару в обличчя.

За словами Малишева, разом  з цим від нападників пролунала фраза "Нема чого тут розбиратися, діставай помпу". Один з чоловіків дістав з машини, на якій  нападники прибули, помпову рушницю і відкрив вогонь по журналістах.

Наразі, за повідомленням управління поліції, у місті запроваджено план "Перехоплення".

 
 

Про напад на знімальну групу повідомила й співробітник телеканалу Олена Ротарі. 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування