Нардепа Грановського "застукали" у компанії лідера угрупування "Лисі птахи"

Четвер, 5 травня 2016, 22:17

Народного депутата від БПП Олександра Грановського помітили за кавою зі скандальним прокурором Сергієм Лисенком, що є доказом їхніх зв’язків.

Фото із Грановським та Лисенком на своїй сторінці в Facebook опублікував журналіст Дмитро Гнап.

На фото чітко видно як Грановського, так і Лисенка, який відомий ганебною перепискою із іншими двома прокурорами щодо розправи над іншою особою.

Як пише Гнап, днями Лисенко домігся поновлення на посаді прокурора.

Журналіст зазначає, що Грановський - давній друг нардепа Ігоря Кононенка, й разом з ним, один з неформальних кураторів фракції БПП, а Лисенко ватажок прокурорського угрупування "Лисі птахи".

 
Грановський не приховує контактів із Лисенком
фото дмитра гнапа, facebook.com/gnap.ua

"Саме прокурорська банда "Лисих птахів" допомагала Грановському та Адамовському віджимати столичний торговий центр "Скай-Мол". Але для скандального прокурора у Грановського, напевно, є інше завдання. Чи не заради цього наш непідкупний суд поновив Лисенка в прокуратурі?", - запитує Гнап.

За даними журналіста, Лисенка у супроводі Грановського часто бачать в офісі управління Генпрокуратури з розслідування в сфері держслужби та власності. "Цього нового "міні-НКВС", яке порушило провадження проти Сакварелідзе, Каська та Центру протидії корупції", - зазначає Гнап.

"В принципі,  на цьому фото - вичерпна відповідь на запитання, чому президенту Порошенку не потрібен незалежний генпрокурор", – зазначив у Facebook народний депутат Сергій Лещенко.

 

Як відомо, Лисенка раніше звільнили з прокуратури за скандальну переписку.

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування