ЦВК зареєструвала вже 267 кандидатів на виборах 17 липня

П'ятниця, 17 червня 2016, 19:07

ЦВК зареєструвала вже 267 кандидатів на проміжні вибори до Верховної Ради, які пройдуть 17 липня у 7 округах.

Таке рішення прийняли під час засідання комісії у п'ятницю, йдеться у повідомленні прес-служби.

Зокрема у п'ятницю комісія зареєструвала 104 кандидати: 5 кандидатів в окрузі № 23 (Волинська область), 29 кандидатів в окрузі № 27 (Дніпро), 6 кандидатів в окрузі № 85 (Івано-Франківська область), 34 кандидати в окрузі № 114 (Луганська область), 11 кандидатів в окрузі № 151 (Полтавська область), 9 кандидатів в окрузі № 183 (Херсон), 10 кандидатів в окрузі № 206 (Чернігівська область).

Вказується, що комісія відмовила в реєстрації Імберовському М.Ю., висунутому Політичною партією "Обʼєднання "Самопоміч"",  в окрузі № 23, а також Баранцю А.М., висунутому в порядку самовисування, в окрузі № 151. Їх не зареєстрували у звʼязку з недотриманням ними вимог Конституції та законодавства України щодо проживання в Україні протягом останніх п’яти років на день проведення зазначених виборів.

Також  ЦВК відмовилась реєструвати Микитася М.М., висунутого в порядку самовисування, в окрузі № 206 "у звʼязку з невідповідністю поданих для реєстрації документів кандидата вимогам Закону України "Про вибори народних депутатів України".   

Як відомо, 19 травня стартувала виборча кампанія з проміжних виборів депутатів Верховної Ради у семи одномандатних виборчих округах. 

Результати виборів ЦВК встановить до 1 серпня.

Українська правда      

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування