Саакашвілі доручив покарати тих, хто зривав засідання облради

Субота, 18 червня 2016, 12:05

Глава Одеської ОДА Міхеіл Саакашвілі доручив залучити до правової відповідальності всіх, хто застосовував насильство під час подій в Одеській облраді, коли її роботу зірвали люди в камуфляжній уніформі, які представилися бійцями добровольчих батальйонів.

Як заявив Саакашвілі на своїй сторінці у Facebook, відповідне доручення він дав голові обласної поліції і прокуратури.

"Я вважаю обгрунтованими вимоги учасників бойових дій і обласна рада була готова підтримати питання надання статусу учасників бойових дій усім, хто захищав країну. Серед цих хлопців є багато справжніх патріотів і світлих людей, одночасно бити скло і створювати хоч найменшу загрозу службовцям Нацгвардії, поліції та іншим громадянам не дозволено нікому", - заявив глава ОДА.

Він додав, що після сесії облради дізнався, що деякі учасники акції зламали двері, при цьому поранилися самі і поранили військовослужбовця Нацгвардії.

"Я доручив голові обласної поліції і прокуратури розібратися і залучити до правової відповідальності будь-кого, хто застосовує насильство. Сьогодні їх питання і так позитивно вирішилося, а будь-які хуліганські дії тільки заважають конструктиву", - зазначив Саакашвілі. 

Як відомо, напередодні роботу Одеської облради зірвали люди в камуфляжній уніформі, які представилися бійцями добровольчих батальйонів. "Ветерани" заблокували трибуну і зажадали, щоб депутати підтримали їхню вимогу про надання добровольцям статус учасників АТО. 

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...