Міністерство з окупованих територій не може виконувати своїх функцій - заступник міністра

Понеділок, 20 червня 2016, 13:00
Міністерство з окупованих територій не може виконувати своїх функцій - заступник міністра

Міністерство у справах окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб поки не може виконувати свої функції через неукомплектованість штатом і відсутність фінансування.

Про це повідомив заступник міністра Юсуф Куркчі на прес-конференції в рамках благодійного фестивалю до Міжнародного дня біженця в понеділок у Києві, передає "Інтерфакс-Україна".

"На жаль, ми не можемо почати моментально виконувати завдання і вирішувати проблеми через те, що міністерство недоукомплектоване, на сьогодні ще не затверджений бюджетний рядок, не набраний штат, який повинен виконувати функції", - сказав Куркчі.

Разом з тим заступник міністра висловив упевненість, що всі ці питання будуть вирішені найближчим часом.

"Я сподіваюся, що найближчим часом ми приступимо до підбору та навчанню персоналу, і він в найкоротші терміни приступить до виконання своїх обов'язків, що значно полегшить життя людей, які цього потребують", - сказав він.

20 березня Кабмін на своєму засіданні створив міністерство з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб. Кабмін доручив новоствореному міністерству протягом одного місяця подати уряду проект положення про міністерство; воно було затверджене 8 червня.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування