До Ляшка прийшли з обшуком, сказали, що "помилилися" – Лозовий

Вівторок, 21 червня 2016, 09:13
До Ляшка прийшли з обшуком, сказали, що помилилися – Лозовий

Додому до лідера фракції "Радикальна партія" Олега Ляшка у вівторок вранці прийшли з обшуком.

Про це повідомляє його соратник депутат Андрій Лозовий у Facebook, передаючи слова Ляшка.

"Сьогодні день народження моєї мами. Порошенко зробив "подарунок" в честь свята: до мене додому прийшли з обшуком", – процитував Лозовий.

Він пояснив, що сторінку Ляшка у Facebook заблокували.

Лідер "Радикальної партії" зараз не доступний за телефоном.

Прес-служба партії підтвердила інформацію про обшук.

(Оновлено) Андрій Лозовий уточнив, що з обшуком до Ляшка прийшли о 7-й ранку співробітники Генеральної прокуратури "разом із спецназом".

"Вони збиралися виламувати двері, щоб потрапити в дім. Згодом слідчий ГПУ вибачився перед Ляшком, мовляв, вони помилились адресою", – заявив Лозовий.

"О 7:00 ранку (!) в день народження його мами (!) прийшли з обшуком (!) до лідера опозиційної парламентської фракції (!) зі спецназом (!), бо, бачите, помилились адресою (!). Хто повірить у таку кількість співпадінь?", – наголосив він.

"Типова традиція прокуратури Вишинського – проводити обшуки у політичних (лідерів) і арештовувати їх у дні народження близьких родичів та релігійні свята", – додав депутат.

"Прийшли озброєні спецназівці, гримають у двері, кажуть "обшук". Поки Олег Валерійович підійшов до дверей, вони кажуть, що помилилися. Лідер парламентської фракції, день народження його мами, озброєні спецназівці – і помилилися адресою. Цирк якийсь", – обурився він у коментарі кореспонденту УП.

У свою чергу, речниця генпрокурора Юрія Луценка Лариса Сарган пояснила у Facebook: "Генпрокуратура НЕ проводить слідчі дії відносно народного депутата Олега Ляшка. Обшук відбувається у сусідньому приміщенні. Нардеп вирішив скористатися ситуацією для власного піару".

У свою чергу, Ляшко згодом заявив, що вбачає у спробі слідчих ГПУ провести о 7 ранку обшук у будинку, де він "тимчасово мешкає", намагання влади залякати його і "Радикальну партію".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

Усі новини...