Бойовики стягнули до лінії зіткнення рекордну кількість "Градів"

Середа, 22 червня 2016, 14:11
Бойовики стягнули до лінії зіткнення рекордну кількість Градів

Проросійські бойовики зосередили біля лінії зіткнення рекордну кількість реактивних систем залпового вогню.  

Про це під час брифінгу повідомив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Вадим Скібіцький, передає Укрінформ

"Продовжується накопичення поблизу лінії зіткнення реактивних систем залпового вогню. На цьому тижні виявлено рекордну кількість бойових машин БМ-21 "Град" з початку року, а саме 60 одиниць, що майже вдвічі більше, ніж минулого тижня", - сказав Скібіцький. 

За його словами, реактивні системи залпового вогню були помічені на окупованих територіях як Донецької, так і Луганської областей. 

"Крім фактів перебування реактивних систем залпового вогню, зафіксованих космічними знімками в районах населених пунктів Антрацит, Макіївка та Міусінськ, реактивні системи також виявлені в районі населених пунктів Азов, Горлівка, Донецьк, Єнакієве, Нижні Бирюки, Первомайськ, Старобешеве, Стаханов, Центральне та Ясинувата", - додав Скібіцький.

Він зазначив, що у цілому протягом тижня зафіксовано 71 факт порушення противником мінських угод в частині відведення озброєння, передає Ліга.нет.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування