Жебрівський заявив про саботаж встановлення телевежі на Карачуні

Середа, 22 червня 2016, 14:38

Голова Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський звинувачує керівника Концерну радіомовлення, радіозв'язку та телебачення у саботажі і обіцяє йому жорстку розмова з генпрокурором.

Про це він сказав у середу на прес-конференції в Краматорську, повідомляє "Остров".

"Я з великим жалем хочу сказати, що телевежу на Карачуні до кінця серпня не поставлять. І власне я думаю, що у мене буде дуже жорстка розмова у присутності генерального прокурора з керівником КРРТ, який займається штрейкбрехерством. Ми не можемо посилати сигнали не тільки на окуповану територію, а навіть на лінію розмежування. У мене таке відчуття, що деякі чиновники – штрейкбрехери. І я не боюся це публічно говорити", – сказав губернатор.

Він зазначив, що, незважаючи на низку вжитих кроків, не можна говорити, що інформпростір вдалося заповнити українським контентом.

На прохання "Української правди" у прес-службі КРРТ не змогли прокоментувати звинувачення Жебрівського, заявивши, що поки що не ознайомилися з його заявами. Також там заявили, що КРРТ вже протягом тривалого часу зазнає безпідставних, на їхню думку, звинувачень.

На запитання про те, чи буде на Карачуні до кінця літа встановлена телевишка, у прес-службі також не змогли відповісти.

Як відомо, керівником КРРТ є Володимир Іщук.

Раніше депутат Сергій Каплін повідомив, що суд за його заявою поновив досудове слідство щодо хабара у 3 мільйони доларів, який екс-прем’єр Арсеній Яценюк нібито отримав за призначення Іщука на цю посаду.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News