Соболєв сходив на допит у НАБУ щодо "чорної бухгалтерії"

Четвер, 23 червня 2016, 15:46

Голова комітету з питань запобігання і протидії корупції, нардеп від "Самопомочі" Єгор Соболєв 22 червня ходив на допит у НАБУ у справі так званої "чорної бухгалтерії".

Про це він сказав в коментарі "Українській правді".

"Так я був. Я так розумію, детективи шукають будь-яку зачіпку, яка б допомогла підтвердити автентичність підписів", - сказав він, зазначивши, що це було "вчора (22 червня – ред..)".

"Вони (детективи – ред.) побачили мої коментарі в медіа щодо цієї справи і вирішили перепитати, чи я не знаю якихось фактів, які б їм допомогли довести відповідальність тих чи інших осіб", - сказав він.  

Соболєв сказав, що розповів слідчим "усе що знає про "Партію регіонів".

Водночас він розказав, що слідчих НАБУ запросять на комітет у липні.

"Ми домовилися, що зараз детективи НАБУ мусять мати час, аби попрацювати, ідентифікувати підписи і зараз немає в них ще чого розпитувати", - сказав він.

"Як тільки слідство вже просунеться, я думаю це вже буде середина липня, варто зібрати комітет (Верховної Ради з питань запобігання і протидії корупції – ред.) і обговорити, що вдається слідству, що не вдається, які є проблеми", - сказав Соболєв.

Як відомо, 31 травня "Українська правда" оприлюднила записи, які свідчать про тіньові готівкові витрати Партії регіонів, згідно з якими, у другому півріччі 2012 року через "чорну бухгалтерію" було витрачено 66 мільйонів доларів.

Олександр Шумілін, УП

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування