У ГПУ не бачать сенсації в тому, що дали посаду синові депутата з групи Хомутинника

Вівторок, 7 червня 2016, 19:47

У Генпрокуратурі заявили, що син депутата Валентина Ничипоренка — Олексій, якого призначили начальником одного з відділів, є кадровим працівником відомства.

Про це йдеться у коментарі ГПУ до новини про призначення Ничипоренка.

"Олексій Ничипоренко кадровий, а не новопризначений працівник прокуратури, працює на різних посадах в органах прокуратури 7 років. Почав свою роботу на посаді помічника прокурора Дніпровського району міста Києва, зразу ж після закінчення Київського національного університету імені Тараса Шевченка у 2009 році", - заявили у відомстві.

Згідно з інформацією, Ничипоренко працював безперервно в органах прокуратури на таких посадах: старший слідчий, начальник слідчого відділу прокуратури, заступник начальника управління процесуального керівництва, заступник начальника відділу процесуального керівництва у місті Києві, начальник відділу з розслідування злочинів, скоєних працівниками органів прокуратури Головного слідчого управління ГПУ.

"У червні 2016 року призначений начальником першого слідчого відділу управління з розслідування злочинів, вчинених працівниками органів, які ведуть боротьбу зі злочинністю

Головного слідчого управління Генеральної прокуратури України. В чому сенсаційність даного призначення?" - зазначили у ГПУ.

Як відомо, генпрокурор Юрій Луценко призначив Олексія Ничипоренка начальником одного з відділів Генпрокуратури.

Його батько, екс-регіонал Валентин Ничипоренко, входить до депутатської групи "Відродження", яка контролюється Віталієм Хомутинником.

Ця група, а також сам Валентин Ничипоренко голосували за обрання прем'єром Володимира Гройсмана, за закон, що дозволив екс-главі МВС стати генпрокурором, а також за призначення Луценка на голову ГПУ.

Нардеп Ничипоренко також був серед тих, хто голосував за закони 16 січня 2014 року. Хоча пізніше відкликав свій голос за "диктаторські" закони.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування