Луценко призначив прокурором Херсонщини брата нардепа від БПП

П'ятниця, 1 липня 2016, 21:00
Луценко призначив прокурором Херсонщини брата нардепа від БПП

Керівником Херсонської обласної прокуратури призначено Віталія Тригубенка. 

Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомила прес-секрета ГПУ Лариса Сарган.

Вона навела слова генпрокурора Юрія Луценка, що був із представленням у Херсонській області.

"Перше завдання – відновити бодай елементарну довіру до правоохоронної системи. Я відповідаю за прокуратуру. Але я вже не Луценко 99-го року, який вірив, що Кучму геть і все буде нормально. Я пройшов багато університетів, я багато бачив. Я не збираюся всіх одним махом зняти для популізму і сказати, що все буде нормально. Ми змінюємо систему", - сказав Луценко.

Він також попросив "бізнес-прокурорів піти самостійно, відійти і дати шанс робочим конячкам, на яких всі їздили, але не давали росту".

 
http://kherson.net.ua/

Тригубенко Віталій Миколайович є братом нардепа від БПП Сергія Тригубенка і в органах прокуратури працює з липня 2004 року. Обидва закінчили Національну юридичну академія ім. Ярослава Мудрого за спеціальністю "Правознавство".

З 2004 року Віталій Тригубенко обіймав посади від помічника прокурора району до начальника управління з питань представництва інтересів громадянина або держави в суді, протидії злочинності та корупції на тимчасово окупованій території півострова Крим Генеральної прокуратур України.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування