У БПП прогнозують, що не відпустять Кличка з посади голови до вересня

Четвер, 14 липня 2016, 15:22

Заступник голови парламентської фракції БПП Олексій Гончаренко і депутат від цієї фракції Дмитро Білоцерковець прогнозують, що партія розгляне заяву мера Києва Віталія Кличка про складання повноважень голови політсили не раніше вересня.

Про це вони повідомили "Українським новинам".

"Поки ніяких розмов про з'їзд немає, і найближчим часом він не планується. Думаю, до вересня нічого не буде", – сказав Гончаренко.

У свою чергу Білоцерковець пояснив, що наразі партія сконцентрована на майбутніх довиборах у Раду в 7 округах, які пройдуть 17 липня.

"До вересня місяця, думаю, це фактично буде важко зробити. Поки з'їзд не планували, партія сконцентрована виключно на семи округах і всі чекають завершення виборів у неділю", – сказав депутат.

"Після результатів вже можна піднімати це питання, а планування зазвичай займає місяць. Плюс ще будуть вихідні з приводу Дня Незалежності. Тому об'єктивно з'їзд зможе пройти у вересні-жовтні", – додав він.

За його словами, на посаду нового голови партії, серед інших, обговорювалися кандидатури голови фракції БПП в Раді Ігоря Гриніва і першого заступника спікера парламенту Ірини Геращенко.

Однак ніякого попереднього рішення щодо кандидатів не приймалося.

Як повідомлялося, в кінці травня Кличко написав заяву про складання повноважень голови партії БПП.

Через нову редакцію закону про державну службу, який набув чинності 1 травня, йому як голові міськадміністрації заборонено бути членом партії і займати в ній керівну посаду.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News