Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На Чернігівщині на хабарі впіймали мера-"радикала"

Четвер, 14 липня 2016, 17:11

Мера міста Мена Чернігівської області Геннадія Примакова і депутата районної ради затримала прокуратура під час отримання хабара.

Про це йдется у повідомленні відомства у четвер.

"Прокуратурою області спільно з УСБУ під час отримання неправомірної вигоди викрито міського голову, який спільно з депутатом районної ради отримали 1 тис доларів за сприяння у виділенні земельної ділянки", - сказано у повідомленні.

Вказується, що зараз вирішується питання про "затримання та повідомлення корупціонерам про підозру".

Водночас, як пишуть "Українські новини" голова фракції Радикальна партія Олег Ляшко під час засідання у ВР обурився тим, що затримали мера, який був обраний від РП.

"Це мер міста, обраний від РП... І затримали керівника партійної районної організації Менського району Валерія Гайдукевича... Обох цих людей звинувачують нібито в отриманні якоїсь хабара. Нехай у мене рука всохне, якщо хтось там отримував хабарі", - сказав він.

Ляшко вважає затримання Примакова і Гайдукевича політичним переслідуванням і пов'язує з висуненням на проміжних виборах депутата Ради в одномандатному виборчому окрузі №206 (Чернігів) кандидата від РП Дмитра Блауша.

"Все це політичні репресії, фальсифікації кримінальних справ... Напередодні виборів в 206-му окрузі намагаються дискредитувати посадових осіб, висуванців РП", - додав Ляшко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування