ГПУ не має офіційної інформації про затримання сина Черновецького

П'ятниця, 15 липня 2016, 22:05

Генпрокуратура поки не має офіційної інформації про затримання Степана Черновецького в Іспанії.

Про це заявив Генпрокурор Юрій Луценко, цитує його прес-секретар Лариса Сарган.

"Наразі у нас немає офіційної інформації. Ми направили інформаційний запит в прокуратуру Іспанії і вони нам її нададуть. Як правило, це потребує не менше місяця", - зазначив він.

"Є декілька старих, в основному закритих справ щодо діяльності пана Черновецького-старшого на посаді міського голови Києва, які зараз активізовуються. І в наступний понеділок я заслухаю службовий рапорт новопризначеного прокурора міста Києва про стан старих, як здавалося, забутих справ. Сподіваюся, що не лише іспанська, але й українська феміда скаже своє слово", - додав він.

Раніше іспанські ЗМІ повідомляли, що в Барселоні в результаті спецоперації місцевих правоохоронців за підозрою у відмиванні грошей затримано 11 осіб, серед них – син колишнього мера Києва Леоніда Черновецького Степан.

Сам Черновецький заявив, що іспанські правоохоронці не затримували його сина, він перебуває у себе вдома і відповідає поліції на питання, пов'язані з іншою людиною. Також він зажадав від іспанських ЗМІ, які повідомили про затримання сина, спростування, пригрозивши їм мільйонним позовом.

В середу ЗМІ опублікували фотографії затримання Степана Черновецького, на яких поліція веде його в наручниках.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...