АТО: 77 обстрілів на всіх напрямках, ворог застосовує 152-мм артилерію

Неділя, 17 липня 2016, 07:24

Упродовж минулої доби зафіксовано 77 випадків відкриття вогню із застосуванням крупнокаліберної артилерії, з них 37 на Маріупольському, 31 на Донецькому та 9 на Луганському напрямках.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

Зокрема, на Маріупольському напрямку із забороненої Мінськими угодами 152-мм артилерії ворог бив по опорних пунктах ЗСУ у Павлополі. Крім цього, 122-мм самохідні установки він застосував у Водяному, 120-мм міномети - у Широкиному, Гранітному, Мар’їнці і Талаківці. Біля Широкиного активізувалися ворожі снайпери.

На Донецькому напрямку неспокійно було в Авдіївці. Противник вів вогонь по українських військах із 122-мм артилерії, 120 та 82-мм мінометів, гранатометів та стрілецької зброї.

З мінометів калібру 120 мм окупанти обстріляли укріплення українських захисників у Новоселівці Другій, Невельському та біля шахти Бутівка. Також, на Донеччині ворог задіяв бронетехніку, зенітні установки, протитанкові ракетні комплекси та великокаліберні кулемети.

На Луганщині противник стріляв 120 та 82-мм мінометами по позиціях ЗСУ у Старому Айдарі. Також, під мінометний обстріл потрапили Новозванівка та Новоолександрівка.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування