Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Вибори: листівки клона Ричкової та "смерть" Шахова

Неділя, 17 липня 2016, 10:47

"Опора" заявляє про ряд порушень на виборчих дільницях на проміжних виборах народних депутатів, які проходять у неділю на 7 округах.

Так, у Дніпрі на розі вулиць Тараса Шевченко та Володимира Моссаковського, неподалік ДВК № 121168, спостерігач "Опори" зафіксував розкидані прямо посеред проїзної частини агітаційні матеріали, на яких не зазначено вихідні дані.

На листівках написано: "17 липня не помились. Справжня Ричкова Тетяна Володимирівна".

 
фото "Опори"

Листівка виконана в стилістиці, з якою проводила агітацію інша кандидатка в народні депутати по ВО № 27 Ричкова Тетяна Борисівна.

Спостерігачі "Опори" вбачають в таких діях сплановану акцію, направлену проти Ричкової Тетяни Борисівни, оскільки до сьогодні кандидатка в народні депутати Ричкова Тетяна Володимирівна не проявляла агітаційної активності.

Крім того, на Луганщині в смт Новопсков у неділю невідомі особи розповсюджують інформаційні листівки, в яких повідомляють неправдиву інформацію про загибель  кандидата в депутати по виборчому округу № 114  Сергія Шахова.

 
фото "Опори"

Громадські спостерігачі "Опори" зафіксували, що невідомі особи розклеюють інформаційні буклети в центрі смт Новопсков по вул. Леніна близько 7 ранку. Подібні листівки розклеєні у великій кількості в інших районах міста.

Також на Луганщині в с. Червоний Жовтень Станично-Луганського району 4 невідомі особи близько 7 ранку прийшли до виборчої дільниці та стверджують, що вони є членами виборчої комісії. У той же час зазначені особи не мають жодного посвідчення, яке підтверджує їх статус.

Через присутність сторонніх осіб виборча комісія не змогла вчасно провести ранкове засідання та відкрити виборчу дільницю для голосування о 8 ранку.

На Чернігівщині у приміщенні дільничної виборчої комісії № 740674, яка знаходиться в с. Мохначі Ріпкинського району, відсутнє світло та стаціонарний зв’язок.

Світла немає у всьому населеному пункті. Членам комісії не вдалося з’ясувати причини відсутності електрики. Також невідомо, коли електропостачання буде відновлено.

Про ситуацію на дільниці було повідомлено ОВК № 206.

Голосування триває, але в кабінках темно, що створює незручності для виборців, особливо для тих, хто має проблеми із зором.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
00:10
Bloomberg: Макрон лобіює заміну фон дер Ляєн на посаді голови Єврокомісії
00:00
гімнастикаВерняєв став срібним призером чемпіонату Європи
23:51
Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку - Міноборони
23:12
У Білому домі розповіли, чому США передали Україні ракети ATACMS ще у березні
22:48
Салліван: Через затримку з допомогою Україна втратила Авдіївку
22:35
відеоУльтраправий політик випустив у Європарламенті голуба, побажавши "миру" Україні та Росії
22:25
оновленоУкраїнські чоловіки 18-60 років не зможуть отримати паспорти за кордоном – постанова КМУ 
22:09
фото, відеоУ Миколаєві через невідому вибухівку запалали авто: п′ять рятувальників постраждали
22:01
Під парламентом Грузії знову протестують проти закону про "іноагентів"
21:54
Економічні новини 24 квітня: справа Сольського, ТРЦ "Гулівер" хочуть передати в управління АРМА
Усі новини...