КВУ: на Луганщині намагаються зірвати вибори

Неділя, 17 липня 2016, 21:31

Директор Комітету виборців України Олексій Кошель заявляє про спроби дестабілізувати ситуацію при підрахунку голосів у Луганській області та зірвати виборчий процес на окремих дільницях.

Про це він сказав на брифінгу в Укрінформі після завершення голосування в семи виборчих округах, передає кореспондент агентства.

"На Луганщині вибори завершилися. Але зараз до наших спостерігачів надходять повідомлення про спроби дестабілізації, зірвати, можливо, виборчий процес по окремих дільницях. Ми звертаємось до ЦВК, правоохоронних органів, надзвичайно прискіпливо поставитись, посилити охорону ввечері і вночі, щоб підрахунок був безпроблемним", - зазначив він.

За словами Кошеля, нині не можна допустити будь-якого "проблемного округу".

"Вибори завершилися. Ставимо крапку і зараз надзвичайно важливо зробити все, щоб достойно завершити вибори на Луганщині і не допустити проблемних округів", - підкреслив він.

На сайті ЦВК досі немає даних про явку по 114 округу на Луганщині станом на 16:00. Однак станом на 12:00 явка на цьому окрузі була 31,43%, що значно вище за показники в інших округах на 12:00.

Правоохоронні органи Луганської області відкрили 14 кримінальних проваджень про злочини, пов’язані з проведенням проміжних виборів на виборчому окрузі №114.

Як відомо, довибори проходили в семи одномандатних округах: №№ 23 (Волинська обл.), 27 (Дніпропетровська обл.), 85 (Івано-Франківська обл.), 114 (Луганська обл.), 151 (Полтавська обл.), 183 (Херсонська обл.), 206 (Чернігівська обл.).

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News