Савченко готова стати міністром оборони

Субота, 2 липня 2016, 23:58
Савченко готова стати міністром оборони

Нардеп від "Батьківщини" Надія Савченко погодилася б очолити Міністерство оборони, якби їй надійшла така пропозиція.

Про це вона заявила в ефірі "112 каналу" в суботу, відповідаючи на питання, чи погодилася б вона очолити Міноборони і що б зробила на цій посаді.

"Погодилась би. Просто легалізувала б законом те, що і так відбувається", - сказала Савченко.

"У нас капітан, якщо це нормальний капітан – це рівень командування бригадою, навіть не полковник. Капітан може справитися з задачею. Були вже приклади, коли був захоплений у Краматорську аеродром проросійськими сепаратистами. Одну групу вів полковник чи підполковник, другу майор і третю капітан. Тільки капітан довів свою групу", - розповіла депутат.

"Так от, капітан – це рівень підполковника. Командира бригади, підрозділу, батальйону. Полковник, який зараз командир бригади, і то не кожен, а рідко який – це рівень Генштабу. А решта в Генштабі – це просто батальйони полковників, які, як ми колись називали "начальники полілюксів", це генерали, яких у нас дуже роздутий штат. Оце все просто гальмує те, що робиться там", - сказала Савченко.

"Перше, що я б зробила – це легалізувала ту армію, яка реально ефективна, відмела все те, що отримує гроші і просто неефективне, а при цьому ще розвиває корупцію і шкодить армії, яка на передовій", - зазначила нардеп.

Катерина Тищенко, УП

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування