Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У поліції спростували інформацію про втечу засуджених з колонії в Коцюбинському

Четвер, 21 липня 2016, 02:00

У Національній поліції Київської області спростовують інформацію про масову втечу з виправного центру в н.п.Коцюбинське, на вечірню перевірку не повернулися три людини.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

Як розповіли агентству в прес-службі Нацполіціі в Київській області, за станом на вечір середи, 20 липня, на перевірку в поселення не повернулися три людини.

"У самій колонії між охоронцями і ув'язненими були непорозуміння, які в даний момент улагоджені, ведеться документування інциденту", - повідомили в прес-службі поліції області.

Тим часом, ЗМІ з посиланням на портал "ДТП.Київ.UA" повідомили про бунт і втечу з Коцюбинської колонії близько 50 осіб. За інформацією порталу, поліцейські були по тривозі викликані в Коцюбинське зі спецзасобами.

У даній колонії утримуються люди, які не вчинили тяжкі та особливо тяжкі злочини. У виправному центрі є кілька ділянок, на яких засудженим дозволяється відлучатися вдень і ввечері повертатися на територію і відзначатися. Неповернення на вечірню перевірку на таких ділянках розцінюється, як самовільне залишення колонії, і не вважається втечею.

В даний час немає інформації, з якої ділянки ці троє ув'язнених, які не повернулися на перевірку ввечері в середу.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування