АТО: бойовики застосували 122-мм САУ, а під Авдіївкою відбувся бій

Понеділок, 25 липня 2016, 07:30
АТО: бойовики застосували 122-мм САУ, а під Авдіївкою відбувся бій

У неділю російські окупаційні війська 58 разів відкривали вогонь по позиціях підрозділів сил АТО, у тому числі, використовуючи 122-мм артилерію. 

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

Найбільше, 35 обстрілів, зафіксовано на Маріупольському напрямку. Із 122-мм самохідних установок противник бив по Новогригорівці, а з 120 та 82-мм мінометів обстріляв Талаківку, Водяне та Старогнатівку.

У Широкиному, Талаківці та Водяному ворог також застосував БМП і гранатомети, у Гнутовому – зенітні установки, в Красногорівці – великокаліберні кулемети. Під Мар’їнкою активізувалися ворожі снайпери.

На Донецькому напрямку зафіксовано 21 випадок порушення режиму припинення вогню. Неспокійно в Авдіївці та Новоселівці Другій, де російські окупанти задіяли 120 та 82-мм міномети, гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю.

Крім цього, під Авдіївкою українські бійці вступили у вогневий контакт з ворожими диверсантами. Противник відступив. Також, із мінометів калібру 82 мм противник стріляв по укріпленнях ЗСУ біля Невельського, Опитного та шахти Бутівка.

На Луганщині окупанти двічі вели вогонь по українських бійцях з гранатометів та стрілецької зброї в районі н.п. Оріхове.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування