Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

Фігурант "газової справи Онищенка" симулює хворобу — НАБУ

Четвер, 28 липня 2016, 00:12

Фігурант "газової справи Онищенка" Валерій Постний симулює хворобу.

Про це заявили у НАБУ, опираючись на висновки незалежної судово-медичної експертизи.

"Стан свого здоров’я (...), який демонструє Постний... не містить в собі будь-якого об’єктивно-медичного підґрунтя – об’єктивний стан … Постного такий, який … дозволяє самостійно рухатися / переміщуватися в просторі та мати будь-які соціальні контакти", - йдеться у висновку судово-медичної експертизи, оприлюдненій у середу ввечері.

Документ, який оприлюднило НАБУ
Документ, який оприлюднило НАБУ

У НАБУ нагадали, що у четвер, 28 липня о 13:45 в Апеляційному суді Києва відбудеться чергове засідання, присвячене розгляду скарги прокурорів САП на рішення Солом’янського суду про обрання 1,5 млн. грн застави для одного з ключових фігурантів "газової справи" Валерія Постного.

Як відомо, раніше адвокат підозрюваного заявляв, що Постний важко хворий.

1 липня спецназ Національного антикорупційного бюро доставив фігуранта "газової справи" Валерія Постного із Міської лікарні швидкої допомоги до Апеляційного суду міста Києва, де розглядалась скарга НАБУ про збільшення для Постного застави до 1 млрд 600 млн грн.

Постний був заарештований та взятий під варту рішенням Солом'янського райсуду 18 червня, причому розмір застави для нього був визначений у 1,5 мільйона гривень.

Він проходить у справі, яку пов`язують з народним депутатом Олександром Онищенком, який підозрюється в розкраданні коштів держкомпанії "Укргазвидобування".

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування