Штаб: біля Донецька відбулося бойове зіткнення з сепаратистами

Четвер, 28 липня 2016, 06:51

За минулу добу бойовики 44 рази відкривали вогонь по позиціях підрозділів сил АТО.

Про це прес-центр штабу АТО повідомляє на сторінці в Facebook.

На Донецькому напрямку зафіксовано 16 випадків ведення вогню з боку бойовиків. Терористи били із заборонених 120 мм мінометів, а також мінометів калібру 82 мм, гранатометів, великокаліберних кулеметів і з стрілецької зброї по українських позиціях в Авдіївці.

"Крім цього, вчора близько 11.30 в цьому населеному пункті наша розвідувальна група вступила у вогневий контакт з ворожими диверсантами. Бойове зіткнення тривало майже годину. В результаті професійних дій українських бійців – ДРГ відступила", - повідомили в штабі.

Також, біля Зайцевого і Новоселівки Другої бойовики застосували гранатомети, в Новгородському - БМП, а в Луганському стріляли з гранатометів, великокаліберних кулеметів і снайперських гвинтівок.

На Маріупольському напрямку бойовики 10 раз порушували режим припинення вогню. Зокрема, з 82 мм мінометів були обстріляні опорні пункти ЗСУ в Старогнатівці. Також, гранатомети і великокаліберні кулемети бойовики застосували в Водяному. Біля Мар'їнки терористи стріляли з танка, а в Широкино - зі стрілецької зброї.

На Луганщині бойовики 18 разів обстрілював позиції українських сил з 82 мм мінометів під Новозванівкою, Новоолександрівою, Богуславським, Кримським і селищем Велика Кошарна. Також, гранатомети сепаратисти використовував в Попасній і Лопаскіному.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування