Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Геращенко хоче вирішити питання з відкриттям КПВВ "Золоте"

Субота, 30 липня 2016, 01:27

Представник України в гуманітарній підгрупі в ТКГ, перший заступник голови ВР України Ірина Геращенко хоче на наступному засіданні групи 3 серпня підняти питання вирішення проблеми з роботою КПВВ "Золоте".

Про це вона повідомила на сторінці в Facebook.

За її словами, КПВВ "Золоте", який був побудований в березні цього року, бойовики "ЛНР" заблокували "під ідіотськими надуманими приводами".

"Цей пункт розраховано на перетин 2 тисяч машин і 5 тисяч пішоходів щоденно. Його відкриття значно б розгрузило КПВВ на Станиці Луганській і Зайцево, де по 5 - 6 годин в чергах стоять нещасні люди. Цей пост в побутовому і безпековому плані обладнано значно краще, аніж всі інші, є велике сховище, намети, вода, більше робочих кабінок і місць прикордонників", - написала Геращенко.

Вона підкреслила, що немає жодного пояснення чому в ОРЛО відмовляються відкрити цей блокпост.

"Це гуманітарне питання і тут не повинно бути політики. Тому 3 серпня на наступній мінській зустрічі закликатиму до пошуку компромісу бодай в цім питанні, робитимемо все, аби таки відкрити КПВВ в серпні. Від цього ж виграють люди по обидві сторони лініі зіткнення", - зазначила Геращенко.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...