Екс-чиновника часів Януковича зловили п’яного за кермом

Неділя, 31 липня 2016, 00:14

Харківська поліція затримала колишнього голову нацкомісії з регулювання ринків фінансових послуг Андрія Стасевського за керування автомобілем у нетверезому стані.

Відповідне відео опубліковано у відеохостингу YouTube.

На відеозаписі видно, як Стасевський спілкується із патрульними, використовуючи ненормативну лексику. При цьому він відмовився від проходження тесту на алкоголь на спеціальному пристрої.

Стасевський поводився агресивно і погрожував поліцейським особистим знайомством із міністром внутрішніх справ Арсеном Аваковим. Однак на дзвінок за відповідним номером на його телефоні відповіла невідома особа, яка повідомила, що цей номер Авакову не належить.

Крім того, під час цих подій Стасевський роздягнувся до трусів.

На початку 2000-них років Стасевський обіймав керівні посади в НАК Нафтогаз України, був членом правління ОАО Укртранснафта, а за часів президентського правління Януковича очолював нацкомісію з регулювання ринків фінансових послуг.

Як відомо, 7 липня Верховна Рада посилила адміністративну відповідальність за водіння у нетверезому вигляді, в стані наркотичного сп'яніння або під впливом лікарських препаратів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування