Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Розвідка підтверджує знищення кадрового офіцера РФ Бушуєва на Донбасі

Понеділок, 4 липня 2016, 11:33
Розвідка підтверджує знищення кадрового офіцера РФ Бушуєва на Донбасі

Розвідка підтверджує знищення кадрового російського офіцера Олександра Бушуєва поблизу тимчасово окупованого Донецька.

Про це інформує у понеділок Головне управління розвідки Міністерства оборони у Facebook.

Там оприлюднили чергові втрати особового складу в частинах та з’єднаннях 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) армійських корпусів Збройних сил Російської Федерації.

За даними розвідки, 3 липня 2016 року було знищено п’ятеро та поранено шестеро військовослужбовців 3 окремої мотострілецької бригади (Горлівка) та 11 окремого мотострілецького полку (Макіївка) 1 АК, а також 7 окремої мотострілецької бригади (Дебальцеве) 2 АК.

Найбільших втрат за даними ГУР, зазнали підрозділи 7 окремої мотострілецької бригади (Дебальцеве) 2 АК ЗС РФ.

Зокрема підтверджено знищення командира 7 омсбр полковника ЗС РФ Олександра Бушуєва у районі н.п.Харцизьк у результаті спрацювання осколкової міни направленої дії великої потужності під час його пересування з власною охороною до міста Донецьк.

Зазначеній події передували погрози з боку командирів окремих підрозділів 7 омсбр вчинити "справедливий суд над недолугим командиром", – зазначають розвідники.

За даними ГУР, російське окупаційне командування готує інформаційну кампанію щодо спростування факту та причин смерті цього кадрового російського офіцера під Донецьком.

Українська сторона також надала інформацію представникам Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ про наявність танків, артилерійських систем калібром понад 100-мм, САУ та 122-мм РСЗВ "Град" у районах н.п.Стаханов, Горлівка, Саханка, Докучаєвськ, Дебальцеве, Вуглегірськ та Бойківське.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування