Александровська переписала майно комуністів на ГО сина

Понеділок, 4 липня 2016, 14:18

Приміщення, які раніше належали Харківській облорганізації КПУ, ще до арешту головної комуністки Харківщини Алли Александровської, переписали на громадську організацію її сина.

Про це стало відомо з Єдиного реєстру прав на нерухоме майно, повідомляє Харківський антикорупційний центр.

Організація, на яку переписали приміщення, - "Міжрегіональний фонд сприяння працевлаштуванню", керівником якого значиться розшукуваний син комуністки Олександр Александровський.

Нагадаємо, що в 2015 році суд заборонив діяльність Комуністичної партії України та її осередків.
Після чого, нерухомість переписали на ГО сина головної комуністки області.

Зокрема у власності ГО "Міжрегіональний фонд сприяння працевлаштуванню" перебувають приміщення колишнього обкому загальною площею 384,2 кв.м. (фото 2), а також 4 квартири - в Ізюмі, Первомайському, Лозовій та Краснограді. Ці квартири розташовані за адресами, за якими раніше до своєї заборони, знаходилися горкоми та райкоми КПУ.

Окрім Александровського, серед засновників ГО є й інші комуністи.

Також підписантом організації є колишній керівник обкому партії та екс-нардеп чотирьох скликань Алла Александровська, яку правоохоронці зараз підозрюють у посяганні на територіальну цілісність і недоторканість України, а також у дачі хабара службовій особі.

Як повідомляє Харківський антикорупційний центр, ГО "Міжрегіональний фонд сприяння працевлаштуванню" до Революції Гідності у Харкові організував декілька заходів, де розповідали про те, як добре буде в союзі з РФ і погано з ЄС.

Після того, як Александровський втік до Росії, ГО "Міжрегіональний фонд сприяння працевлаштуванню" не перестав існувати і продовжує проводити конференції за участю палких прихильників "русского мира", наприклад таких, як Антон Гур'янов, який був лідером організації "Суть времени" у Харкові і учасник проголошення "ХНР", або Олега Собченко, командира загону "Харківських партизан" та ідеолога і організатора серії терактів у Харкові.

В березні 2014 року Олександр Александровський був ініціатором створення громадянської платформи "Харків За". Її також, окрім ГО "Міжрегіональний фонд сприяння працевлаштуванню", заснували представники Харківського обкому Компартії України, а також громадських організацій "Боротьба", "Русский Восток", "Оплот", "Велика Русь", "Русь триєдина" та інших. Саме організація "Харків За" намагалася 16 березня 2014 року у центрі Харкова на площі Свободи провести віче - референдум о федералізації Харківської області.

Як відомо, екс-депутата від КПУ Александровську звинувачують у сепаратизмі, суд у Харкові арештував її на 60 діб. Майно також арештовано.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування