Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Онищенка немає в Україні – антикорупційний прокурор

Вівторок, 5 липня 2016, 10:06
Онищенка немає в Україні – антикорупційний прокурор
Дмитро Ларін, УП

Керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький заявляє, що народний депутат групи "Воля народу" Олександр Онищенко зараз знаходиться не в Україні.

Про це він сказав журналістам у кулуарах парламенту у вівторок

"Онищенка нема в Україні. За останньою інформацією, він не в Україні, і не у Відні, як казали. Я не можу сказати багато, але я скажу: у Відень через Мінськ не літають", – сказав Холодницький.

У той же час він повідомив, що Спеціалізована антикорупційна прокуратура має намір скористатися допомогою Інтерполу в тому випадку, якщо депутат Верховної Ради від групи "Воля народу" Олександр Онищенко втече за кордон.

"Звичайно. З огляду на резонанс цієї справи, важливість цієї справи для країни, ніхто не буде затягувати", – сказав Холодницький, відповідаючи на відповідне запитання, передають "Українські новини".

У той же час антикорупційний прокурор сподівається, що Онищенко з'явиться у вівторок в залі засідань Ради, оскільки вірить депутату, який раніше пообіцяв бути у вівторок у парламенті.

Як відомо, 4 липня в соцмережі Instagram з'явилося фото, під яким стверджувалося, що Онищенко у неділю перебував у Москві, де дивився футбольний матч між збірними Франції і Ісландії. Водночас сам він пізніше назвав це "жартом".

Депутата підозрюють в організації схеми з розкрадання державного газу у великих масштабах.

Він своєї провини не визнає.

Голосування щодо зняття депутатської недоторканності з Онищенка та притягнення його до кримінальної відповідальності має відбутися 5 липня

Роман Романюк, УП

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...