Усі пункти пропуску на заході розблоковано, але можливе продовження

Вівторок, 5 липня 2016, 11:04

Прикордонникам вдалося розблокувати пункти пропуску "Шегині", "Рава-Руська" та "Краківець", які напередодні заблокували мешканці населених пунктів, розташованих поблизу кордону з Польщею.

Про це повідомляє речник Державної прикордонної служби України Олег Слободян у Facebook.

"Вдалося знайти порозуміння і на "Краківці". Дорогу, яка веде до пункту пропуску, розблоковано. Таким чином, усі пункти пропуску на українсько-польському кордоні працюють у штатному режимі", – повідомив він

"Станом на 9 годину 5 липня всі пункти пропуску через державний  кордон на території Львівщини розблоковано. Рух громадян та транспортних засобів відновлено", – повідомляє й територіальне управління Державної фіскальної служби у Львівській області.

Раніше у вівторок повідомлялося, що прикордонникам, працівникам Фіскальної служби, поліції та місцевих органів влади вночі вдалося розблокувати пункти пропуску "Шегині" та "Рава-Руська".

Пункт пропуску "Краківець" станом на 9 ранку ще залишався заблокованим, але представники влади продовжували роботу з місцевим населенням.

Однак, за інформацією компетентного джерела ZIK, друга хвиля блокування під ПП "Краковець" запланована на 12 годину.

У коментарі кореспонденту агенції начальник Яворівського відділу поліції ГУНП у Львівській області, підполковник поліції Ігор Муха повідомив, що за фактом блокування пунктів пропуску "Краковець" та "Грушів" порушено два кримінальних провадження.

Як відомо, з ранку 4 липня Польща на місяць призупинила так званий "малий прикордонний рух" із сусідніми країнами, через що деякі мешканці прикордонних українських населених пунктів перекрили під'їзди до пунктів пропуску "Рава Руська" , "Краківець" та "Шегині".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування