Мер Миколаєва зізнався, що був напідпитку на зустрічі з жителями міста

Вівторок, 5 липня 2016, 17:49

Мер Миколаєва Олександр Сенкевич зізнався, що був у стані алкогольного сп'яніння під час зустрічі з мешканцями одного з будинків щодо створення ОСББ ввечері 4 липня.

Про це Сенкевич у вівторок повідомив журналістам.

"На цій зустрічі, яка була запланована після роботи, я був не в дуже хорошому стані. Поясню в якому. Після сесії у одного з голів фракцій був день народження, після робочого дня він запросив зайти привітати його. Відверто кажу, ми в честь дня народження випили", - сказав Сенкевич.

Мер зазначив, що забув про зустріч.

"Я випив три чарки коньяку з ним вже після роботи, забувши про те, що у мене ще після роботи на 6 годину вечора призначено зустріч. А потім, коли мені асистент сказала, що мені треба бути вже за 15 хвилин на зустріч, я вже зрозумів, що ситуація, скажімо так... і все одно поїхав. І ви знаєте, що мені, чесно кажучи, було дуже соромно, тому що не їв цілий день, тому що сесія була цілий день і все", - повідомив він.

Сенкевич визнав, що він як мер не мав права з'являтися на людях в такому стані.

"Я вів себе адекватно, все було нормально. Але якщо вони помітили, що міський голова, можливо, був напідпитку, я хочу сказати – так, дійсно, після роботи було таке діло. І хочу вибачитися", - заявив він.

Українські новиниНикВести

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...