У Раді почались консультації щодо тарифів та розслідування корупції

Середа, 6 липня 2016, 11:58

У Верховній Раді відбуваються політичні консультації щодо створення робочої групи з пакету "тарифних законопроектів" і тимчасових слідчих комісій щодо тарифів та розслідування корупції.

Про це повідомила журналістам у середу в парламентських кулуарах лідер фракції "Батьківщина" Юлія Тимошенко, інформує прес-служба її партії.

"Розпочалися політичні консультації, які відбуваються між головами парламентських фракцій, урядом, головою Верховної Ради та його заступниками. Окрім цього, до них долучається представник президента", – розповіла політик.

Завданням консультацій, за словами Тимошенко, зокрема, є погодження позицій та ухвалення рішень до кінця цієї сесії про створення двох ТСК: щодо необґрунтованих тарифів та офшорного скандалу, а також створення робочої групи щодо трьох законопроектів, які мають врегулювати тарифи.

Лідер "Батьківщини" розкритикувала порядок денний пленарного засідання через присутність в ньому лобістських, на її думку, законопроектів.

Як повідомлялося, Верховна Рада не змогла розпочати роботу в середу через блокування трибуни, сесійне засідання перенесли на четвер, 7 липня.

Фракція "Батьківщина" із представниками "Радикальної партії" продовжила блокувати парламентську трибуну, вимагаючи негайного ухвалення всіх рішень для зниження тарифів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування