Другим арештованим у Криму "диверсантом" виявився виконроб із Євпаторії

П'ятниця, 12 серпня 2016, 03:20
Другим арештованим у Криму диверсантом виявився виконроб із Євпаторії

Ще одним затриманим ФСБ так званим "диверсантом з ГУР" виявився уродженець Львівської області, житель Євпаторії, який працював в будівельній сфері.

Про це йдеться в повідомленні на сторінці Кримської правозахисної групи в facebook.

41-річний Андрій Романович Захтій родом з міста Борислав Львівської області, де на нього в 2006 році було зареєстровано приватне підприємство "Євро-пластстрой".

На його Facebook-сторінці вказано, що зараз він живе в Євпаторії. Судячи з усього, останнім часом він не знаходив роботу в Криму - його резюме розміщено на сайтах з пошуку будівельних робіт в Москві і Підмосков'ї.

"Виконуємо ремонти квартир і приміщень, металоконструкції, будівництво АЗС в Москві і області. Є стаж роботи нач. будівельної дільниці, виконробом, майстром оздоблювальних робіт. Проживаю в Одинцово. Приймаємо замовлення в Криму", - йдеться в оголошенні про пошук роботи на сайті "Поиск мастера.ру".

Судячи з опублікованих фотографій, а також зазначених під ними геотегів, Захтій останнім часом, дійсно, був на заробітках в Росії і проживав в Одинцово.

У соціальній мережі Вконтакте на своїй сторінці Захтій вказав, що займається "допомогою в оформленні російського громадянства для жителів ближнього зарубіжжя і країн колишнього СРСР".

Андрій Захтій одружився в 2015 році, у нього є маленька дитина.

Як повідомлялося, Міністерство закордонних справ Росії заявило, що, крім Євгена Панова, в Криму заарештовано людину на ім'я Андрій Захтій.

Раніше Федеральна служба безпеки Росії звинуватила Міністерство оборони України в підготовці терактів в анексованому Криму.

Український Генштаб назвав ці заяви провокацією, а президент ПетроПорошенко вважає їх фантазіями Росії.

За твердженням ФСБ РФ, "одним із організаторів відвернених терактів є Панов Євгеній Олександрович, 1977 року народження, житель Запорізької області, співробітник ГУР МО України". Панова затримано.

Брат Євгена - Ігор Котелянець - вважає, що українця викрали в Запорізькій області й вивезли до Криму.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News