Луценко і Ситник обговорять конфліктну ситуацію між НАБУ і ГПУ

Понеділок, 15 серпня 2016, 13:22

Генеральний прокурор Юрій Луценко і директор Національного антикорупційного бюро Артем Ситник планують обговорити конфліктну ситуацію, що виникла між відомствами, на зустрічі 17 серпня.

Про це розповіла в понеділок прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган в ефірі телеканалу "112.ua".

"Після того, як стався конфлікт, Юрій Віталійович зв'язався з паном Ситником, вони поговорили і домовилися про спільну зустріч у середу 17 серпня", – повідомила вона.

Сарган зазначила, що наразі Луценко перебуває з робочим візитом в Ізраїлі і повернеться лише у вівторок пізно ввечері.

Стосовно порядку денного візиту, вона уточнила, що 15 серпня Луценко зустрічатиметься з міністром оборони Ізраїлю а також з державним прокурором.

На вівторок заплановано зустріч з міністром юстиції і підписання меморандуму про взаєморозуміння між Генпрокуратурою України і Міністерством юстиції держави Ізраїль щодо правового співробітництва.

Як повідомлялось, 12 серпня Генеральна прокуратура виявила стаціонарний пост спостереження за своїми співробітниками за адресою вул. Симона Петлюри, 7/9 у Києві, що здійснював зняття інформації про дії працівників прокуратури.

12 серпня Начальник департаменту з розслідування особливо важливих справ у сфері економіки Генпрокуратури Володимир Гуцуляк заявив про побиття спецназом НАБУ 3 співробітників прокуратури  у Києві

Генпрокуратура почала розслідувати бійку між прокурорами та спецназом НАБУ.

У Національному антикорупційному бюро назвали сутичку із співробітниками Генпрокуратури, яка сталася 12 серпня у Києві, "позаштатною робочою ситуацією".

Раніше Генеральна прокуратура вилучила документи в будівлі Національного антикорупційного бюро.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування