Відділення поліцейських, яких підозрюють у вбивстві, розформують

Четвер, 25 серпня 2016, 12:27
novosti-n.org

Національна поліція має намір розформувати Кривоозерське відділення Врадіївського відділу Національної поліції в Миколаївській області.

Про це голова Національної поліції Хатія Деканоідзе заявила перед виїздом у Миколаївську область, де візьме на особистий контроль хід службового розслідування, інформує прес-служба Нацполіції.

"Наразі ми очікуємо на результати службового розслідування. Мною ухвалено рішення про розформування відділку поліції Кривого Озера. Покарати винних – спільна позиція Нацполіції, Генпрокуратури та Міністерства внутрішніх справ України. Ніхто не буде покривати винних", – сказала вона.

Житель Кривого Озера Олександр Цукерман, у вбивстві якого звинувачують шістьох поліцейських, помер від вогнепальних поранень.

Таким є висновок судово-медичної експертизи, проведеної Миколаївським обласним бюро судово-медичних експертиз, повідомляє Novosti N.

Вказується, що причиною смерті стала "гостра внутрішня кровотеча, травматичне ураження серця".

У тілі загиблого виявлено як мінімум 4 вогнепальних поранення, імовірно з травматичного пістолета так званим "патроном Флобера". На думку експрета, постріли були зроблені впритул.

НикВести також повідомляють, що після довгих переговорів між родичами, слідчою бригадою прокуратури і керівництвом ГУ Нацполіціі в Миколаївській області було прийнято рішення про проведення повторної судово-медичної експертизи в місті Умань Черкаської області.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування