Гончаренко просить розслідувати участь Скорика в спробі захоплення облради Одеси

Четвер, 25 серпня 2016, 23:40

Службу безпеки України і Генпрокуратуру просять розслідувати факт участі нардепа з фракції "Опозиційний блок" Миколи Скорика в спробі захоплення Одеської обласної ради в березні 2014 року.

Відповідні депутатські запити подав нардеп від БПП Олексій Гончаренко.

"Сьогодні я подав депутатський запит в СБУ і Генеральну прокуратуру на розслідування сепаратистського змови в березні 2014 року і фактів причетності та співпраці з країною-агресором колишнього голови Одеської облради Миколи Скорика", - повідомив він на своїй Фейсбук-сторінці.

Він нагадав, що 22 серпня Військова прокуратура України опублікувала розмови радника президента Росії Сергія Глазьєва з Кирилом Фроловим, в яких Глазьєв давав вказівки сепаратистам із захоплення Одеської облради.

"Після численних "народних" хвилювань повинно було відбутися захоплення облради та "голосування" під надиктовку Кремля. Позачергове засідання облради було ініційоване Миколою Скориком, який виніс на розгляд лише одне питання "Про ситуацію в країні". Питання було винесене абсолютно незаконно, оскільки не в компетенції обласних рад розглядати подібні питання. Це дає всі підстави припускати, що Скорик також був одним з виконавців сценарію, надиктованого по телефону з Москви", - заявив Гончаренко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News