Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Деканоідзе пішла у відпустку за сімейними обставинами

П'ятниця, 26 серпня 2016, 16:12

Голова Національної поліції Хатія Деканоідзе пішла у відпустку за сімейними обставинами.

Про це заявив заступник голови НПУ Костянтин Бушуєв, повідомляє "112 Україна".

"Щодо відставки голови Нацполіції, то ця інформація не відповідає дійсності. Вона сьогодні перебуває у відпустці через певні сімейні обставини, які виникли в її родині", - зазначив Бушуєв.

Він додав, що помер батько сина Деканоідзе.

Як відомо, профільний комітет ВР вимагатиме звіту Деканоідзе щодо розслідування загибелі затриманого в Миколаївській області.

В ніч на 24 серпня 2016 року у Кривому Озері на Миколаївщині поліцейські закатували чоловіка при затриманні. Загалом у справі фігурують прізвища шести поліцейських, за інформацією поліції, учасниками інциденут були троє. Їм просять обрати виключний запобіжний захід – арешт без права внесення застави.

У липні в області змінили обласного прокурора Миколаївщини і керівників силових структур через корупційний скандал за участю заступника миколаївського губернатора Миколи Романчука. 

Глава Нацполіціі Хатія Деканоідзе пообіцяла покарати усіх винних у вбивстві жителя Кривого Озера Миколаївської області та призначила на посаду начальника поліції Миколаївської області полковника поліції Юрія Мороза.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...