СЦКК: Бойовики обстріляли Красногорівку з "Градів"

Неділя, 28 серпня 2016, 17:24
СЦКК: Бойовики обстріляли Красногорівку з Градів

В ніч на 28 серпня бойовики з напрямку Старомихайлівки обстріляли житлові квартали н.п. Красногорівка, вогонь вівся із пускових установок "Град-П".

Про це у неділю повідомив прес-офіцер української сторони СЦКК Вадим Бакай. 

За його словами, обстріл вівся з 2.15 ночі до 5.40 ранку, окрім 82-мм мін у населений пункт "прилетіли" 122-мм реактивні снаряди.

Житловий сектор Красногорівки знову зазнав значних збитків, зазначили у штабі. Постраждалих серед мирного населення Красногорівки немає.

 
 
 
 

"По вулиці Бєлінського реактивний снаряд зчинив пожежу у одному з подвір’їв. Тут згоріла господарська споруда, де зберігалося сіно. Також господар обійстя втратив близько 1,5 тони сіна, яке призначалося для зимового прокорму худоби. Вибуховою хвилею та осколками було пошкоджено дах та зовнішні стіни житлового будинку. Такий же боєприпас "завітав" також у подвір’я по вулиці Івана Франка", - йдеться у повідомленні. 

По вулиці Чапаєва від розривів реактивних снарядів постраждали два будинки, паркани навколо них та прилегла територія.

"П’ять подвір’їв по вулиці Чайковського отримали "гостинці" калібром 82 мм. Розриви мінометних мін тут пошкодили господарську будівлю, присадибні ділянки та дорожнє покриття вулиці" ,- зазначили у штабі. 

Дані випадки порушення режиму припинення вогню та використання бойовиками НЗФ ОРДО заборонених видів озброєння задокументовано та передано представникам СММ ОБСЄ в Україні.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування