Порошенко: Україна могла б стати воротами для малазійського бізнесу в ЄС

Четвер, 4 серпня 2016, 08:34

Президент Петро Порошенко на зустрічі з представниками бізнесу Малайзії заявив про успіхи України країни на шляху проведення ключових реформ.

Про це повідомляє в четвер "Інтерфакс-Україна".

"Бачення стратегії розвитку країни, яке ми назвали "Україна-2020" орієнтоване на 4 ключові напрямки: структурні реформи, безпеку держави, громадян і бізнесу, відповідальність і соціальна справедливість, належне місце для України в Європі і світі", – заявив Порошенко.

Він зазначив, що Україні вдалося відновити макроекономічну стабільність, є ознаки зростання економіки, інфляція сповільнюється, стабілізовано національну валюту, поповнено резерви Нацбанку.

"Ми скоротили вдвічі кількість податків і зборів, а також кількість ліцензій для ведення бізнесу. Кількість планових і позапланових перевірок державної податкової служби зменшилася майже в два рази в 2015 році в порівнянні з 2013-м", – сказав президент.

Він нагадав, що Україна і ЄС запустили поглиблену і всеосяжну зону вільної торгівлі, яка відкриває величезні можливості для інвесторів.

"І ми хотіли б запросити вас скористатися цим. Україна могла б стати воротами для малазійського бізнесу на ринок ЄС", – підкреслив Порошенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News