Слідчі просять допомогти знайти свідка у справі про вбивство Шеремета

Четвер, 4 серпня 2016, 19:14
Слідчі просять допомогти знайти свідка у справі про вбивство Шеремета

Слідчі встановили, що в той час, коли зловмисники ставили вибухівку у машину, в якій підірвався Павло Шеремет, їх міг побачити свідок, якого вони просять допомогти встановити.

Про це заявив начальник департаменту карного розшуку Національної поліції України Дмитро Головін під час брифінгу в четвер у Києві.

"Так, справді, є свідок. На жаль, його особу нині не встановлено. Тому ми просимо журналістів і тих людей, встановити цю особу, і якщо він  дивиться цю передачу, - вийти до нас або на "гарячу лінію", або на "102". Його свідчення дуже важливі для нас, для слідства", - додав він.

 

"Це молодий хлопець, приблизно 180 см заввишки. В нього характерна риса – чорний рюкзак з двома свтловідбиваючими смужками. Він йшов вулицею Франка о 2:44 у протилежному напрямку руху підозрюваних", - сказав Головін.

Крім того, представник поліції звернувся до всіх, хто має інформацію у справі, дзвонити за телефонами 044-279-66-00 і 044-271-9732 або 102. 

Раніше голова МВС Арсен Аваков заявив, що Нацполіція готова заплатити 200 тисяч гривень за будь-яку інформацію, яка стосується вбивства журналіста Павла Шеремета.

Як відомо, один з керівників "Української правди" Павло Шеремет загинув вранці 20 липня в результаті вибуху авто керівника видання Олени Притули, в якому він перебував.

Вибуховий пристрій, який підірвав автомобіль з журналістом Павлом Шереметом, був закладений близько до місця водія.

Поліція кваліфікувала подію  за статтею "умисне вбивство, вчинене способом, небезпечним для життя багатьох осіб".

Генпрокурор Юрій Луценко назвав основною версією вбивства Шеремета помсту за його професійну діяльність.

22 липня справа була передана до Головного слідчого управління МВС, Генпрокуратура здійснює процесуальне керівництво.

Тоді ж ЗМІ виклали відео з моментом начебто закладення вибухівки під автомобіль, у якому загинув журналіст Павло Шеремет.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування