Нацполіція почала службову перевірку щодо стеження за Шереметом

Субота, 6 серпня 2016, 19:46

Нацполіція проводить службову перевірку щодо можливої організації першим заступником голови НП Вадимом Трояном незаконного стеження за керівниками "Української правди" Павлом Шереметом та Оленою Притулою.

Про це Троян повідомив у суботу, йдеться на сайті Нацполіції.

"Відразу після повернення з відпустки я написав рапорт на ім’я голови Національної поліції України з проханням провести службову перевірку щодо інформації про начебто мою причетність до організації незаконного відеоспостереження за Павлом Шереметом та Оленою Притулою. Це був мій обов’язок як керівника кримінальної поліції України", – зазначив Троян.

За його словами, у Національній поліції не проводяться жодні незаконні дії щодо журналістів та спостереження за ними.

Троян повідомив, що голова Національної поліції Хатія Деканоідзе задовольнила його прохання й ініціювала проведення службової перевірки.

"Я думаю, що перевірка покаже, звідки пішов цей "фейк" та на чиє "замовлення". Комусь було зручно це зробити у момент моєї відсутності", – додав керівник кримінальної поліції.

Раніше у МВС повідомляли, що інформація щодо нібито причетності Трояна до організації незаконного спостереження за журналістами, високопосадовцями та керівництвом Нацполіції не відповідає дійсності.

Один із керівників "Української правди" Павло Шеремет загинув вранці 20 липня в результаті вибуху авто, яке належить Олені Притулі.

4 серпня управохоронці повідомили, що слідство у вбивстві Шеремета і далі опрацьовує чотири версії.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування