Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Окупанти у Криму розшукують 4 осіб у камуфляжі

Понеділок, 8 серпня 2016, 11:06

У Джанкойському районі анексованого Криму розшукують чотирьох осіб слов’янської зовнішності у камуфльованому одязі з шевронами у вигляді ромба і прапора Російської Федерації.

Оголошення у зв’язку зі злочином у Армянську з’явилися там у вихідні, повідомляє "Громадське. Крим" у Facebook.

За оцінками силовиків Криму, розшукуваним 30-35 років, вони озброєні.

Раніше ЗМІ поширили інформацію про напад зі стріляниною на російську військову частину в Армянську в анексованому Криму, внаслідок чого одна людина померла, трьох поранено.

"Комсомольская правда в Крыму" стверджувала, що в ніч на 7 серпня з української сторони намагалася "вчинити диверсію" на кордоні з півостровом.

У Генштабі Збройних сил України спростували інформацію про нібито причетність української розвідгрупи до цього.

Паралельно у деяких району півострова 7 серпня на дорогах стали встановлювати блокпости.

На півночі Криму в районі міст Армянськ та Джанкой почалося скупчення військової техніки РФ, Джанкой оточений військовими з танками та іншою технікою.

Крім того, вранці 7 серпня окупаційна влада призупинила здійснення пропускних операцій громадян та транспортних засобів на адмінмежі з Кримом

Станом на 7:30 8 серпня на КПВВ "Чонгар" пропускали в обидва боки, але вкрай повільно, навпроти КПВВ "Чаплинка" пропускали лише тих, хто слідував на тимчасово окупований півострів, і повністю заблокованим залишався КПВВ "Каланчак".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування