Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Суд дозволив затримати нардепа Онищенка задля арешту - Холодницький

Вівторок, 9 серпня 2016, 18:37

Солом'янський райсуд Києва задовольнив клопотання прокурорів Спеціалізованої антикорупційної прокуратури про надання дозволу на затримання народного депутата Олександра Онищенка.

Про це повідомив керівник САП Назар Холодницький.

"Солом’янський райсуд міста Києва задовольнив подане вчора клопотання прокурорів САП про надання дозволу на затримання організатора схеми розкрадання газу нардепа Олександра Онищенка з метою його приводу для участі в розгляді клопотання про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою", - написав він на Facebook.

Холодницький вважає, що "мине дуже мало часу і Олександра Онищенка буде оголошено у розшук на усій території України, а також в міждержавний та міжнародний розшук".

"Після цього правоохоронні органи у країнах, що визнають юрисдикцію Інтерполу, будуть зобов’язані його затримати, після чого буде розпочатий процес екстрадиції", - зазначив він.

Як відомо, Онищенко перебуває у Лондоні, звідки планує судитися з українськими правоохоронцями.

Його та низку поплічників звинувачують у незаконному привласненні коштів державної компанії "Укргазвидобування" та завданні державі збитків на суму 1,6 млрд доларів.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування