Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Харкові напали на екс-бійця "Айдару". Підозрюють бійця "Донбасу"

Неділя, 11 вересня 2016, 19:15

У Харкові скоєно збройний напад на колишнього бійця батальйону "Айдар" Максима Копилова.

Інформацію про це УНІАН підтвердили у відділі комунікації ГУНП України в Харківській області.

За даними поліції, за фактом нападу розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство, вчинене із застосуванням вогнепальної або холодної зброї, або іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці перевіряють, чи причетний до нападу військовослужбовець з батальйону "Донбас". Слідчі направили в військове формування відповідний запит. Якщо ця інформація підтвердиться, то справу буде передано до військової прокуратури.

У коментарі УНІАН дружина потерпілого Ія Копилова повідомила, що напад стався 10 вересня близько 17:00 біля багатоповерхівки, де проживає подружжя.

Нападник перед цим приїхав до будинку і почав трощити вікна квартири Копилова, яка розташована на першому поверсі. Після цього зловмисник біля будинку побачив Копилова, який повертався додому, і напав на нього з ножем.

За словами дружини, нападник також планував використовувати автомат, який був в автомобілі, але застосувати зброю йому завадив товариш Копилова, який перебував поруч. В результаті нападу Копилов отримав поранення, був прооперований.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...