АТО: Бойовики за добу відкривали вогонь 56 разів

Середа, 14 вересня 2016, 07:27

За минулу добу бойовики 56 разів відкривали вогонь по позиціях українських сил.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на сторінці в Facebook.

"Але, незважаючи на провокації, Збройні Сили України неухильно дотримуються Мінських угод", - йдеться в повідомленні.

Так, на Донецькому напрямку зафіксовано 37 порушень "режиму тиші". Зокрема, з гранатометів, кулеметів і стрілецької зброї бойовики стріляли по позиціях українських військових в Новоселівці Другій, Авдіївці, Верхньоторецькому, Зайцевому, Новгородському і Луганському.

Крім того, по Луганському, Зайцевому, Світлодарську, Пісках і шахті Бутівка терористи відкривали вогонь з мінометів 120-го і 82-го калібру. Також бойовики застосували снайперські групи в районі Авдіївки і Верхньоторецького.

"Окрім того, на Донецькому напрямку з 23.00 бойовики відкривали вогонь із забороненої Мінськими домовленостями артилерії по нашим захисникам у Зайцевому та Авдіївці", - відзначили в штабі.

На Луганському напрямку зафіксовано 5 порушень "режиму тиші". Бойовики відкривали вогонь з гранатометів, кулеметів і стрілецької зброї в районі Новозванівки і Новоалександрівки. Також по Новозванівці сепаратисти били з БМП і стріляли снайперські групи.

На Маріупольському напрямку зафіксовано 14 порушень "режиму тиші".                                    

Бойовики вели вогонь з БМП і гранатометів по Широкиному. По Павлопілю, Новотроїцькому Широкиному і Старогнатівці терористи стріляли з гранатометів і стрілецької зброї.

Крім того, близько 23.00 бойовики відкривали вогонь з мінометів 120-го калібру по Лебединському і Бердянському. По Мар'їнці вів вогонь снайпер.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News